Avis: Piqué har fået halveret sin løn i Barca

FCBARCELONA.DK - 22.10.20


Barca kunne forleden offentliggøre, at Gerard Piqué var en af fire spillere, som man har forlænget kontrakten med. Nu meddeler lokale medier, at den catalanske forsvarsspiller har accepteret en halvering af sin løn.

Piqué er 33 år gammel og derfor kom det som en overraskelse for mange, at Barca valgte at forlænge med catalaneren helt frem til 2024, hvor han vil være 37 år gammel. Men nu viser det sig angiveligt, at Barca har forlænget aftalen af en helt særlig årsag.

På Camp Nou er man som bekendt i økonomiske problemer på grund af corona-krisen og derfor ønsker man, at spiller går ned i løn. Det er netop hvad man har opnået med forlængelsen af Piqué. Ifølge den catalanske avis Sport har Piqué nemlig fået halveret sin løn i den nye kontrakt og dermed har Barca sparet en betydelig pose penge.

Derudover meddeler avisen, at hvis Piqué i sæsonen 2021-22 skal spiller i under 35% af kampene, så kan Barca ophæve forsvarsspillerens kontrakt. Det samme er tilfældet i de efterfølgende sæsoner. Samtidig har Piqué også selv fået muligheden for at stoppe i Barca efter hver sæson, hvis han selv ønsker det.

.:FORSIDE:.