fbpx

Avis: Pedri og Dembélé bliver ikke klar til Espanyol

FCBARCELONA.DK - 18.11.21

// Ousmane Dembélé // Pedri

instabar


Barca-træner Xavi og spillerne i truppen forbereder i disse dage det første opgør efter landskampspausen, som er på lørdag mod lokalrivalerne fra Espanyol. Ifølge lokale meldinger når Pedri og Dembélé ikke at blive klar til lokalderbyet.

I Champions League-kampen mod tyske Bayern München blev Pedri lårskadet og da han spillede igen mod Benfica i samme måned blev midtbanespilleren skadet igen samme sted. Dembélé blev skadet få dage efter udekampen mod Dynamo Kiev i Champions League, da han under træningen fik en forstrækning i baglåret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom de to spillere er gjort store fremskridt i deres genoptræning og er tæt på at blive klarmeldt, så bliver de ikke klar til lørdagens kamp mod Espanyol. Det meddeler den catalanske avis Sport. Xavi ønsker ikke at tage nogle chancer med Pedri og Dembélé, hvorfor han udelader begge fra truppen.

Det er derimod mere sandsynligt, at Pedri og Dembélé igen får spilletid i næste uge, hvorfor Barca møder Benfica hjemme på Camp Nou i en altafgørende kamp for at sikre sig videre avancement fra Champions League gruppespillet.

Xavi må dermed undvære en hel del spillere til lørdagens kamp mod Espanyol, og det gælder især i offensiven, hvor Ansu Fati, Agüero, Dembélé og Braithwaite sidder ude. Barca-træneren har derfor kun Memphis Depay, Luuk de Jong og Demir til rådighed af offensive spillere.

.:FORSIDE:.