fbpx

Avis: Pedri bliver ikke klar til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 20.10.21

// El Clásico // Pedri

Pedri sidder i øjeblikket ude med en lårskade, som han pådrog sig i kampen mod Benfica. Midtbanespilleren kæmper for at blive klar, men det skulle nu være ret sikkert, at han misser weekendens El Clásico på Camp Nou mod Real Madrid.

Pedri har udviklet sig til en af de helt store profiler i Barca og er med sine 18 år blevet en fast mand på den catalanske midtbane. Ronald Koeman har dog måtte undvære kanarieren de seneste uger, da han blev skadet i udekampen i Champions League mod Benfica.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften møder Barca ukrainske Dynamo Kiev i Champions League og her er Pedri ikke med i truppen. På søndag gælder det så El Clásico mod Real Madrid hjemme på Camp Nou og hvis man skal tro den catalanske avis Sport, så er Pedri så godt som afskrevet til denne kamp også.

Pedri er endnu ikke begyndt at træne med bold og både hos trænerteamet og i lægestaben ønsker man ikke at tage selv den mindste chance med Pedri. Han skal være kommet sig 100% før han får spilletid igen og det gælder også selvom, at der er tale om El Clásico.

Avisen Sport meddeler, at kun et mirakel ved træningerne torsdag og fredag kan medføre, at Pedri bliver udtaget til El Clásico. Kun hvis han viser en overraskende og uventet postiv udvikling fra skaden, kan han komme med i Koemans overvejelser til kampen.

.:FORSIDE:.