fbpx
Annonce

Medie: Paris Saint-Germain vil have Umtiti

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.11.19

© Getty Images
// Umtiti

I Catalonien er man angiveligt ikke tilfredse med Umtiitis håndtering af hans skadessituation, hvilket kan ende ud med et salg af den franske forsvarsspiller. I hjemlandet er PSG meget opmærksomme på hvordan situationen udvikler sig.

Hos Paris Saint-Germain i Frankrig følger man Umtitis situation i Barca tæt. Det er især sportsdirektøren i PSG, Leonardo, som angiveligt er interesseret i hente Umtiti til Paris. Leonardo er ikke bange for Umtitis skadeshistorik og ser forsvarsspilleren som en god forstærkning.

PSG har allerede spillere som Kimpembe og Diallo til det centrale forsvar, men Leonardo mener angiveligt, at der kan blive behov for yderligere forstærkninger til forsvaret, da Thiago Silva er ved at være godt oppe i alderen.

Det har ikke været nemt for Umtiti i det seneste halvandet års tid og catalanerne er måske åbne for at sælge forsvarsspilleren, men hvis PSG vil købe Umtiti, så bliver det nok ikke for småpenge, da han har en kontrakt med Barca der løber indtil 2023.

Barca vil dog ikke miste Umtiti for enhver pris og de er villige til at arbejde videre med Umtiti for at se, om hans fysiske tilstand bliver bedre. På Camp Nou er man udmærket klar over hans kvaliteter, men det er nok ved at være sidste udkald for Umtiti, der fyldte 26 år tidligere på ugen.

.:FORSIDE:.