Avis: Op til 14 spillere kan forlade Barca til sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.05.21

// Aleña // Sergi Roberto // Lionel Messi // Philippe Coutinho // Ousmane Dembélé // Umtiti // Lenglet // Miralem Pjanic // Ricki Puig // Junior Firpo // Neto // Martin Braithwaite // Trincao // Matheus


Allerede sidste sommer begyndte en stor oprydning i førsteholdstruppen. Den oprydning forventes at fortsætte til sommer, hvor op til 14 spillere fra truppen kan ende med at forlade den catalanske storklub. Det skriver El Mundo Deportivo.

Det er den catalanske avis, som altså skriver, at flere spillere kan forlade Barca i sommerens transfervindue. Det kan enten ske ved at sælge eller udleje spillere, men også ophævelser af kontrakter kan komme på tale i stil med det som skete med Suárez, Rakitic og Vidal.

Avisen nævner ikke hvilke 14 spillere der kan blive tale om, men navne som Neto, Junior Firpo, Umtiti, Lenglet, Pjanic, Puig, Aleñá, Matheus, Sergi Roberto, Coutinho, Braithwaite, Messi, Dembélé og Trincao må alle siges at være i spil. Messi fordi han ikke har forlænget kontrakten endnu.

Det er ikke nødvendigvis alle 14 spillere, som forlader Barca til sommer, men det kan blive op til 14 spillere. Holdet skal forstærkes, så derfor gælder det om at komme af med de spillere, som ikke indgår i planerne for næste sæson, så der kan komme mere plads i lønbudgettet.

Med spillere som Håland, Agüero, Depay, Wijnaldum og García, som alle sættes i forbindelse med catalanerne, kan der altså komme gevaldigt gang i svingdørerne på Camp Nou til sommer, når mange også regner potentielle afgange med.

Der venter dermed en travl og spændende sommer for sportsdirektør Ramon Planes, som skal finde løsninger på flere vigtige positioner på holdet.

.:FORSIDE:.