Avis: Griezmann vender tilbage mod Eibar

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.10.19

Der er blot få timer til dagens kamp ude mod Eibar og den catalanske avis Sport klar med sit bud på dagens startopstilling mod baskerne. Her tyder meget på, at den nye angrebstrio med Messi, Suárez og Griezmann vender tilbage.

Griezmann sad ude på bænken i hele den seneste kamp mod Sevilla. I stedet startede Ousmane Dembélé inde, hvor han gjorde det godt, men til sidst i sejren over andalusierne blev den 22-årige franskmand udvist. Det åbner for, at Griezmann kommer tilbage i startopstillingen i dag.

På midten giver den catalanske avis Sport genvalg til formstærke Arturo Vidal, som fortsatte målscoringen i landskampspausen for Chile. Han får angiveligt selskab af Arthur og De Jong på den defensive midtbane. Viser det sig at holde stik, vil det igen sende Busquets på bænken.

I forsvaret ser det ud, at Semedo ryger tilbage på højre back, da Alba forventes at gøre comeback i venstre side. Midterforsvaret forventes at bestå at Todibo og Lenglet med Ter Stegen i mål.

Startopstillingen til kampen mod Eibar offentliggøres klokken 12.00 og kan ses på fcbarcelona.dk til den tid. Kampen mod baskerne vises på Strive Sport.
 

 

.:FORSIDE:.