Avis: Nu sætter Barca alt ind på at få Lenglet

Rune Stentoft - 16.05.18

Barca har længe fulgt Sevillas franske forsvarsspiller, Clement Lenglet, men de har været i tvivl om de skal gå efter ham til sommer. Nu er der nye meldinger om, at Barca sætter alt ind på at få ham til klubben.

Det skyldes, at man ikke har vidst hvad der sker med Samuel Umtiti til sommer, men nu er catalanerne sikre på, at han bliver og forlænger sin kontrakt. Dertil har Barca nu besluttet, at de vil hente en central forsvarspiller selvom Umtiti bliver i klubben. Det melder den catalanske avis Sport.

Thomas Vermaelens skader og indtrykkende som Yerry Mina har efterladt i sin første tid i klubben har også gjort, at Barca vil agere på markedet igen. Colombianeren kan blive lejet ud til sommer.

Som det ser ud nu vokser optimismen omkring, at Umtiti bliver på Camp Nou efter flere måneder med usikkerhed. I mellemtiden arbejder Barca nu i kulissen med folkene omkring Lenglet og taler med Sevilla.

Barca er imponeret over Lenglets sæson, især af hans præstationer, som den mod Manchester United på Old Trafford i Champions League. Den franske forsvarsspiller har en frikøbsklausul på 35 mio. euro, en tilforladelig pris taget i betragtning af hvordan markedet har udviklet sig.

Siden Lenglet fandt ud af Barcas interesse, gjorde han det klart, at han ikke vil skifte for enhver pris - kun hvis han kan spille fast. Med Piqué og Umtiti som førstevalg i det centrale forsvar vil han blive tredjevalg.

Men som ugerne er gået, er han blevet mere sikker på, at han kan kæmpe med dem om en vigtig rolle på holdet. Og han sætter pris på det faktum, at han sandsynligvis vil vinde mere sølvtøj hos catalanerne.

Barca har også haft den første kontakt med Sevilla om at forhandle frikøbsklausulen. Her var svaret et klart nej, selvom prisen "kun" er overkommelige 35 mio. euro. Den stiger dog til 45 mio. euro den 1. juli.

.:FORSIDE:.