Avis: Nike udskyder lanceringen af ny Barca-trøje

FCBARCELONA.DK - 03.07.20

Det var ifølge adskillige medier meningen, at Barca på onsdag i næste uge mod Espanyol ville tage næste sæsons nye hjemmetrøje i brug. Nu har Nike dog angiveligt måtte udskyde lanceringen på grund af problemer med trøjen.

Det kører ikke for Barca i øjeblikket og det gælder nu også i forbindelse med lanceringen af den nye hjemmetrøje for den kommende sæson. Det var nemlig meningen, at trøjen skulle præsenteres i løbes af de kommende dage, så catalanerne kunne tage trøjen i brug for første gang allerede på onsdag i næste uge mod Espanyol.

Torsdag meddeler den catalanske avis Sport dog, at Nike har måtte udskyde lanceringen af den nye trøje og dermed aflyse planen om at lade Barca spille i trøjen i næste uge. Årsagen er, at man har fundet fejl i den nye trøje, som gør, at farverne falmer ved kontakt med sved eller ved vask.

Nu skal Nike i første omgang løse problemerne med den nye trøje, hvorefter lanceringen igen kan blive planlagt. Under alle omstændighed er der tale om en dårlig nyhed for Barca, som mere end nogensinde havde brug for de penge, som trøjesalget ville have genereret under corona-krisen.

.:FORSIDE:.