Avis: Neymar venter utålmodigt på Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.07.20

© Getty Images

Neymars fremtid er stadig uklar. Han har en kontrakt med PSG indtil 2022, men hans ønske er angiveligt stadig at vende tilbage til Barca. Brasilianeren venter dog utålmodigt på at høre fra catalanerne.

Planerne var oprindeligt at gå efter Neymar denne sommer med stor styrke, da Barca så ud til at runde 1 mia. euro i omsætning i denne sæson, men det har corona-krisen sat en stopper for. Det har lagt planerne om en Neymar-retur på pause.

I Frankrig er de sikre på, at Neymar bliver endnu en sæson i PSG, som avisen Le Parisien kunne fortælle om i sidste uge, men Neymar er stadig opsat på at skifte Parc des Princes ud med Camp Nou. Derfor venter han på at høre fra Barca.

Le Parisien kunne i sidste uge fortælle, at Neymar angiveligt skulle være åben for at forlænge med PSG, men det afvises i det catalanske. Ifølge avisen El Mundo Deportivo, så tænker Neymar kun på at vende tilbage. Derfor afviste han også for et par uger siden et enormt tilbud fra PSG om en forlængelse, hvor han kunne tjene 100 mio. euro for bare at forlænge med klubben.

Det viser Neymars iver for at vende tilbage, men han er rolig, for transfermarkedet i Spanien ser ud til først at lukke engang i oktober. Der er derfor rigeligt med tid til kunne finde frem til en aftale, der sender brasilianeren hjem til Barca.

Lige nu er der ikke nogle intentioner om at hente Neymar, da Barca er fuldt fokuseret på Champions League. Først efter sæsonen vil catalanerne kigge på mulige forstærkninger og det gælder for alle spillere som sættes i forbindelse med Barca. Derfor venter Neymar utålmodigt på, at Barca ringer.

.:FORSIDE:.