Avis: Neymar har ikke opgivet Barca-retur

Anders Lang Jensen - 13.11.19

© Getty Images

Sommerens store transfersaga stod brasilianske Neymar for. PSG-stjernen ønskede at vende tilbage til Barca, men den sensationelle tilbagevenden endte i ingenting. Angiveligt har det dog ikke slukket håbet hos Neymar.

Brasilianeren udnytter efterhånden enhver ledig mulighed for at rejse tilbage til Barcelona. Her har Neymar mange venner og bekendte – heriblandt spillerne i den nuværende Barca-trup. Og ifølge avisen Mundo Deportivo har offensivstjernen ikke opgivet håbet om et skifte til Camp Nou til sommer.

Neymar blev ifølge avisens oplysninger set i Barcelona i weekenden. Her holdt Luis Suarez´ kone fødselsdagsfest, og naturligvis var Luis Suarez til stede, ligesom Lionel Messi og angiveligt også Neymar var det. Her skulle brasilianeren have gjort det mere end klart, at han fortsat ønsker at vende tilbage.

27-årige Neymar har kontrakt med den franske hovedstadsklub indtil sommeren 2022 og har ingen indbygget frikøbsklausul, som det ellers var tilfældet i den daværende Barca-kontrakt. Derfor vil der igen vente nogle stride forhandlingerne i en eventuel interesse til sommer, hvis Barca ellers også er klar til et nyt forsøg.

.:FORSIDE:.