Avis: Neymar-handel skal indeholde Barca-spillere

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.05.20

© Getty Images

Barca drømmer angiveligt fortsat om at hente Neymar, som de forsøgte at hente sidste sommer, men en handel kommer tilsyneladende kun til at finde sted, hvis der bliver udvekslet spillere mellem Barca og Paris Saint-Germain.

Forholdet mellem PSG og Neymar er ikke så anstrengt som tidligere og det vil Barca angiveligt udnytte til deres fordel og hente brasilianeren tilbage til Camp Nou, men ifølge nye meldinger, kommer det kun til at ske, hvis der bliver sendt en eller flere Barca-spillere til PSG.

Barca har ikke råd til at betale en stor sum penge for Neymar, så den eneste måde de kan få fat på ham, er ved at bytte sig til ham og sende en mindre sum penge. Ifølge den catalanske avis Sport, kan Neymar kun komme tilbage, hvis sådan en byttehandel plus penge finder sted.

Ifølge Sport er der tre Barca-spillere, der har PSG's interesse. Her er der tale om Antoine Griezmann, Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé, som alle spiller på det franske landshold. En eller flere af dem kan muligvis blive inkluderet i en byttehandel med Neymar.

.:FORSIDE:.