Avis: Neymar er klar til at tage til Real Madrid

FCBARCELONA.DK - 18.07.19

© Getty Images

Neymar vil væk fra Paris Saint-Germain og målet er at komme til Barca, men skulle det glippe har han en liste med andre mulige klubber og blandt dem skulle være Real Madrid.

Neymar har tydeligvis mistet troen på, at han kan få sine sportslige ambitioner opfyldt hos PSG. Derfor presser han nu på for at komme væk denne sommer og i stedet tage til hans tidligere klub Barca.

Det skifte ser dog slet ikke let ud og det ved Neymar udmærket. Derfor er han nødsaget til, at tænke i alternativer, hvis ønsket om Barca ikke kan opfyldes.

Neymar ønsker udelukkende at tage til en klub der spiller med om Champions League trofæet og det begrænser feltet en del. Han skulle derfor have give sine agenter en liste over de klubber han selv mener er relevante.

Her skulle Bayern München og Juventus være nævnt, men også Barcas ærkerivaler Real Madrid! Det vil helt sikkert skabe et ramaskrig blandt Barca-fans, hvis brasilianeren vælger at skifte til de hvide.

Neymar er stadig upopulær hos rigtig mange Barca-fans for den måde han forlod klubben på for to år siden og et skifte til Real Madrid vil med garanti løfte modviljen mod ham til nye højder.

.:FORSIDE:.