fbpx

Avis: Neymar tilbudt som alternativ til Lewandowski

Peter Vyff - 23.06.22

// Neymar // Robert Lewandowski

Det lader ikke til at det bliver helt så nemt som først antaget at hente Robert Lewandowski til Camp Nou. Bayern München har ikke tænkt sig at slippe landsholdsangriberen og nu har Barca angiveligt fået tilbudt Neymar som alternativ.

Det er åbenlyst for alle at Barca og Robert Lewandowski forsøger at stable et skifte på benene, men det har vist sig ikke at være helt ligetil. Bayern München har ikke tænkt sig at lade landsholdsspilleren smutte og deres ledelse står fast på at beholde ham indtil hans kontraktudløb i 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er nød til snart at se nogle fremskridt omkring Lewandowski, da tiden bestemt er en faktor på Camp Nou. Catalanerne forhandler i øjeblikket med adskillige spillere, men den økonomiske situation betyder at ledelsen må prioritere handlerne.

Hvis Lewandowski-transferen skulle ende i hårdknude, så har Barca ifølge avisen Sport fået tilbudt Neymar i en handel til en værdi tæt på 50 millioner euro. Paris Saint-Germain forsøger angiveligt at sælge Neymar til sommer, selvom han stadig har tre år tilbage af sin kontrakt.

Brasilianske Neymar forlod Barca og skiftede til Paris Saint-Germain tilbage i 2017 for et rekordbeløb på 222 mio. euro. Den helt store succes er dog udeblevet, og hans tid i det franske har været præget af lange skadesperioder. Landsholdsspilleren har heller ikke formået at hjemtage det eftertragtede Champions League trofæ, som er PSGs helt store mål.

Franskmændene forlængede for nyligt med Kylian Mbappe, hvor de måtte afsætte størstedelen af deres lønbudget til angriberen. Den 30-årige Neymar modtager også en tårnhøj løn, der dog angiveligt ikke længere stemmer overens med hans betydning for det franske mandskab.

Polske Lewandowski er eftersigende stadig det helt store transfermål på Camp Nou, men hvis Neymar skulle lure i kulissen, så skal han bestemt ikke afskrives som en potentiel forstærkning. Det økonomiske aspekt bliver dog en stor barriere, der skal findes en løsning på, hvis et skifte skal blive en realitet.

.:FORSIDE:.