L'Equipe: Neymars agent arbejder på klubskifte

Anders Lang Jensen - 18.06.19

© Getty Images

Alt peger efterhånden i retning af, at Neymar forlader Paris Saint-Germain denne sommer og at destinationen meget vel kan blive Barcelona. Nu supplerer den franske avis L'Equipe med historien om, at angriberens agent arbejder på et klubskifte.

Hvor pariserne ellers tidligere har afvist alt omkring Neymar, lyder det måske til, at de rige franskmænd kan være åbne overfor et salg af deres brasilianske rekordkøb. Her kommer Barca ind i billedet, og brasilianerens lejr arbejder angiveligt på et skifte tilbage til La Liga.

Ifølge den store franske avis L'Equipe har Neymars agent, Pini Zahavi, igangsat en proces, der skal sikre et skifte tilbage til det catalanske denne sommer. Selvsamme agent var hovedmanden bag det opsigtsvækkende skifte væk fra Barca i 2017.

Siden skiftet til fransk fodbold har Neymar fortsat været i kontakt med sine tidligere holdkammerater, mens brasilianeren også fortsat har sin lejlighed i Barcelona. Og nu arbejder spillerens bagland så på et stort sommerskifte, der ville give Barcas transfersommer en ny og uventet drejning.

.:FORSIDE:.