fbpx

Avis: Newcastle har ikke opgivet Raphinha

Simon Arun Vrábel - 14.06.23

// Raphinha

Newcastle skal spille Champions League i næste sæson, og derfor skal der hentes markante forstærkninger i sommerens transfervindue. Englænderne har ikke opgivet at prøve at hente Raphinha, som man igennem længere tid har haft et godt øje til.

Den nordengelske klub Newcastle United har høstet frugterne af deres store satsning i denne sæson med en overraskende fjerdeplads i den engelske Premier League og derfor skal checkhæftet endnu engang frem i sommerens transfervindue. Det kan resultere i et stort bud på Raphinha, som i sidste ende kan tvinge Barca til at acceptere et salg.

I den forgangne sæson er store navne som Kieran Trippier og Alexander Isak blevet en del af holdkortet i Newcastle, og den næste store stjerne i englændernes sigtekorn skulle efter sigende være Barca-angriberen Raphinha, som ellers er kommet godt fra start på sit ophold på Camp Nou. Newcastle med Eddie Howe i trænersædet har igennem længere tid haft et godt øje til Raphinha, og ifølge avisen Sport vil man endnu engang forsøge at hente brasilianeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinha skulle ikke selv have et ønske om at forlade Barca efter kun en enkelt sæson og Xavi skulle også være meget tilfreds med brasilianerens indsats. Omvendt er Newcastle angiveligt klar til at betale hvad end der skal til, og i sidste sommer betalte man 70 millioner euro for Alexander Isak, som på daværende tidspunkt havde en anslået markedsværdi på 30 millioner euro. Derfor kan netop økonomien blive en afgørende faktor.

Den sportslige ledelse skal angiveligt finde godt 100 millioner euro inden sæsonen officielt slutter med udgangen af juni måned. Raphinha er ifølge det anerkendte medie Transfermarkt anslået til at have en markedsværdi på 50 millioner euro, og i sommer betalte catalanerne 58 millioner til Leeds United for brasilianeren. Derfor er det ikke utænkeligt, at Barca kan score et trecifret millionbeløb hvis Newcastle er seriøse omkring interessen.

Raphinha har spillet 2925 minutter i sin første sæson i blaugrana og scoret 10 mål og lavet 12 assist. I alt blev det til 50 kampe fordelt på alle turneringer.

.:FORSIDE:.