Avis: Napoli melder sig på banen for Junior Firpo

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.04.20

© Getty Images

Barca forsøger at finde en ny klub til Junior Firpo og i den søgen har Napoli meldt sig på banen for at hente spansk-dominikaneren. De to klubber har allerede været i kontakt med hinanden for at indlede forhandligerne.

Inden for den seneste uges tid er Junior Firpo blevet sat til salg i Barca og det er kommet Cristian Giuntoli for øre, som er sportsdirekør i Napoli. Så snart han blev bekendt med nyheden ringede han til Barca for at melde sig på banen som bejler og for at høre om historien var sand. Historien blev bekræftet.

Det er den catalanske avis Sport, der skriver, at Napoli nu er på banen efter Junior Firpo. Ifølge avisens oplysninger spurgte Napoli først til en lejeaftale, men Barca ønsker kun et salg og de kræver 20 mio. euro for venstre backen. Napoli kigger dog også efter alternativer, men de vil helst have Junior. Barca kan dog gå med til at dele betalingen op, hvis Napoli er bedre rustet til det.

For Napoli kan den opstående økonomiske krise få betydning for deres midler på transfermarkedet, så derfor er det ikke givet, at de kan betale 20 mio. euro på en gang. Derfor kan en byttehandel komme på tale, men ingen spillere blev drøftet, selvom Barca er interesseret i Fabian Ruiz.

Fabian Ruiz har dog et prisskilt på 100 mio. euro, så han er ikke aktuel i en byttehandel og Barca prioriterer ham heller ikke lige nu. Real Madrid og Manchester City er bedre rustet til at hente spanieren, mens Barca angiveligt gemmer pengene til Neymar og Lautaro Martínez.

.:FORSIDE:.