fbpx
Annonce

Avis: Mourinho har bedt Tottenham hente Emerson

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.04.21

© Getty Images
// Emerson

Den Barca-ejede højre back Emerson, som lige nu spiller i Real Betis med stor succes, er en af de spillere, som catalanerne kan tjene store penge på til sommer. Nu melder Tottenham sig angiveligt ind i jagten på brasilianeren.

Klubber som AC Milan, Inter og Paris Saint-Germain er også blevet sat i forbindelse med Emerson i den seneste tid, men nu har den engelske klub Tottenham med Mourinho i spidsen angiveligt også meldt sig ind i kampen om Emersons underskrift.

Det er den andalusiske avis Estadio Deportivo med base i Sevilla, hvor Real Betis hører hjemme, som lige nu har Emerson på lån, der bringer historien om Tottenhams interesse i Emerson. Mourinho har ifølge deres oplysninger bedt Tottenham om at hente spilleren til sommer.

Emerson er værdisat til 25 mio. euro, så der kan tjenes gode penge på den 22-årige højre back til sommer. Real Betis vil dog helst beholde ham i næste sæson, men det tillader deres økonomi næppe. Samtidig håber Emerson selv på at slutte sig til Barca i næste sæson efter to og et halvt år i Sevilla.

Der bliver dog næppe plads til Emerson i truppen hos Barca i næste sæson, selvom klubben ellers ville være godt dækket ind på højre back med både ham og Sergiño Dest.

Som det ser ud lige nu ligger det altså mest i kortene, at Barca vil sælge Emerson til sommer for at tjene penge på ham.

.:FORSIDE:.