Avis: Pjanic' skifte til Juventus er lige om hjørnet

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.08.21

© Getty Images
// Pjanic


artfcb

Pjanic fik ikke spilletid i nederlaget til Salzburg i går og det var der en helt særlig grund til. Pjanic er angvieligt meget tæt på at skifte tilbage til Juventus, så klubben ville ikke risikere en skade til midtbanespilleren i kampen mod østrigerne.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver denne torsdag, at Miralem Pjanic bliver Juventus-spiller igen inden for de kommende dage. Skiftet falder sandsynligvis på plads inden søndagens Gamper-opgør mod netop Juventus.

Skiftet er så tæt på, at Pjanic tilsyneladende har taget afsked med de catalanske tilhængere på sine sociale medier. Han lagde et opslag ud i går iført Barca-tøj, hvor han skrev 'Ciao', som betyder 'hej' på italiensk. Det kan næsten kun tolkes som et signal om, at et skifte til Juventus er lige om hjørnet.

For nu handler det blot for alle de involverede parter om at blive enige om de sidste detaljer vedrørende Pjanic' skifte tilbage til Juventus. Det vil ikke være overraskende, hvis et skifte bliver meldt ud senere i dag eller i løbet af fredagen i morgen.

.:FORSIDE:.