Avis: Milan har budt 8 millioner euro for Todibo

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.12.19

© Getty Images

I går kunne vi er på fcbarcelona.dk fortælle, at AC milan har indledt forhandlinger med Barca om et køb af Jean-Clair Todibo. De forhandlinger er angiveligt endt ud i et konkret bud fra italienerne.

Ifølge den catalanske avis Sport har milaneserne sendt et indledende bud afsted til Barca på otte millioner euro. Det er ikke langt fra de 10-12 millioner Barca kræver for franskmanden, så det burde ikke være svært at blive enige.

For en uge side mødte Eric Abidal og Ramon Planes med Paolo Maldini i Milano for at drøfte en handel vedrørende Todibo. Her gjorde catalanerne det klart, at der skal være tale om et salg med en tilbagekøbsklausal, hvis Barca skal slippe den 19-årige franskmand.

At Barca vil have en tilbagekøbsklausul skulle have spændt ben i forhandlingerne med Bayer Leverkusen, som også er ude efter Todibo. Det vidner dog om, at Barca fortsat tror på den unge forsvarsspiller.

Todibos udvikling i Barca har ikke været tilstrækkelig og han står bag Piqué, Lenglet og Umtiti i køen om spilletid. Derfor vil Barca gerne sende ham videre, hvilket allerede kan ske i næste måned, når transfervinduet åbner igen.

.:FORSIDE:.