Avis: Messi er klar til at spille fredag mod Bayern

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.08.20


Lionel Messi blev sparket ned bagfra i slutningen af første halvleg mod Napoli af Kalidou Koulibaly. Argentineren fik et hårdt slag, men heldigvis er det ikke noget, der kommer til at holde Messi ude af kampen mod Bayern München.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at Messi søndag blev undersøgt af klubbens læger på Ciutat Esportiva, efter det hårde spark han fik i går, da Kalidou Koulibaly kom til at sparke ham ned ufriviligt, da senegaleseren forsøgte at cleare bolden.

Sparket har efterladt Messis ankel i en øm tilstand, men Barca-fansene kan ånde lettet op. Der er ikke tale om nogen skade til Messi og argentineren bliver klar til træde ind på Benficas stadion, Estádio da Luz, på fredag, når det gælder kvartfinalen mod Bayern München i Champions League.

Messi modtag behandling i flere minutter efter han blev sparket ned, der resulterede i et straffespark, som Messi overlod til Suárez, fordi hans ankel var øm. I pausen fortsatte behandlingen af Messi, men han formåede at komme ud til anden halvleg og spille kampen færdig.

644x70

.:FORSIDE:.