L'Équipe: Messi er ikke længere en prioritet for PSG

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.05.21


Efter lørdagens historie i den store franske avis L'Équipe, hvor de fortalte at Messi forlænger med Barca, så følger samme avis nu op med en ny historie om, at Paris Saint-Germain ikke længere har Messi som en prioritet.

I slutningen af april forlød det ellers fra det brasilianske medie TNT, at PSG havde tilbudt en kontrakt til Messi, som kan løbe op til tre år, hvis argentineren skulle ønske det. Med i den aftale var også bedre økonomiske vilkår end det Barca sandsynligvis kan tilbyde deres stjernespiller.

Nu skriver L'Équipe imidlertid at Paris Saint-Germain ikke længere prioriterer at hente Lionel Messi til deres klub. I stedet har de rettet al fokus på at forlænge med Kylian Mbappé, som har kontraktudløb om snart et år i sommeren 2022.

Med den nye melding fra L'Équipe, kan det tyde på, at PSG måske er ved at miste håbet om at hente Messi til den franske hovedstad efter denne sæson. Intet er dog underskevet endnu, så PSG kan sagtens være med helt til det sidste i kampen om Messi.

Alt tyder dog efterhånden på, at Messi bliver i Barca i de kommende år. Sådan lyder det fra de catalanske, spanske og franske medier. Det kan blot være et spørgsmål om tid nu før Messi forlænger. Et muligt tidspunkt for det kan være efter denne sæson i løbet af juni måned.

.:FORSIDE:.