Avis: Messi afviste megatilbud fra Real Madrid i 2013

FCBARCELONA.DK - 16.10.20

© Getty Images

Havde det stået til Real Madrids præsident Florentino Pérez, spillede Leo Messi i dag i den hvide trøje. Han forsøgte angiveligt at lokke Messi til Madrid i 2013, men svaret fra argentineren var klart: 'I spilder tiden'.

I 2013 lød Messis frikøbsklausul på 250 mio. euro, svarende til vilde 1,9 mia. kroner, og det beløb afskrækkede tydeligvis ikke Florentino Pèrez. Det fortæller journalisten Di Marzio i sin nye bog ifølge avisen AS.

I år 2000 fandt det nok mest omtalte skifte i spansk fodbold sted, da Barca-ikonet Luis Figo chokerede alle fans ved at tage til Real Madrid. Det har man aldrig tilgivet portugiseren, der den dag i dag kaldes for Judas og en forræder i den catalanske hovedstad.

I 2013 ville Florentino Pèrez gentage historien, da man tog kontakt til Messis omgangskreds, for at lufte tanken om et skifte. Man var klar med 250 mio. euro til Barca samt en 8-årig kontrakt til Messi, der ville inkassere 23 mio. euro årligt, efter skat vel at mærke. Det var markant mere end han fik i Barca. Derudover lokkede man med en bonus på 16 mio. euro til Messis far Jorge Messi.

Det blev dog aldrig til konkrete forhandlinger, for Messi var ikke i tvivl. 'Jeg tager ikke til Real Madrid. I spilder tiden' var svaret fra argentineren. Messi fik angiveligt aldrig information om den vilde kontrakt der blev lokket med og han var helller ikke interesseret.

644x70

.:FORSIDE:.