Avis: Mendes til møde om Ansu Fati i denne uge

Anders Lang Jensen - 12.10.21

// Ansu Fati

Forlængelser til en række unge profiler i Barca er på tegnebrættet i denne tid for ledelsen, og Ansu Fati bliver måske den første der skriver under. Hans agent Jorges Mendes meldes på vej til den catalanske hovedstad.

Spillere som Ansu Fati, Pedri, Gavi, Ronald Araújo og Ousmane Dembélé er alle på dagsordenen lige nu, og førstnævnte kan måske se frem til en afklaring inden for den kommende uge. Ansu Fatis agent Jorge Mendes skal i hvert fald til et møde i Barcelona omkring forlængelsen. Det melder avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Ansu Fati og Pedri underskrev deres igangværende kontrakter, var de ungdomsspillere i det catalanske og langt fra deres nuværende rolle som profiler på førsteholdet, men nu skulle en klart bedre førsteholdskontrakt vente rundt om hjørnet.

Ifølge Sport skal den kendte portugisiske agent Jorge Mendes til Camp Nou i denne uge. Mendes repræsenterer Ansu Fati, og mødet forventes at være blandt de afgørende forud for en endegyldig kontraktforlængelse. Det er altså meget vel de sidste detaljer, der skal gennemgås, før Barca højst sandsynligt vil sikre sig en meget vigtig forlængelse af holdets nye nummer 10.

.:FORSIDE:.