fbpx

Avis: Memphis' fremtid kan blive afgjort idag

Markus Johannessen - 23.08.22

// Memphis Depay

Memphis Depay ser ud til kun at være et par formaliteter fra at skifte til Juventus. Der vil angiveligt blive holdt et møde i Torino idag, som kan være afgørende for den hollandske angribers fremtid.

Der er optimisme hos Barcas ledelse, som har brug for Memphis' afgang for at reducere lønningsomkostningerne i truppen. I dag kan blive en vigtig dag for både catalanerne og Memphis Depay, da Seria A-klubben afholder et internt møde med henblik på at hente hollænderen. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, vil Juventus' sportslige ledelse, heriblandt cheftræneren Massimiliano Allegri, afholde et møde med deres økonomiske afdeling, for at komme i mål med et endeligt kontraktudspil. 

Juventus' ledelse har angiveligt haft et irritabelt forhold til Memphis' repræsentant, Sébastien Ledure, efter han forsøgte at opjustere de økonomiske forhold i den kontrakt, som Torino-klubben allerede havde udarbejdet til den hollandske angriber. Uoverensstemmelserne skulle dog være fortid, hvilket betyder at Juventus har til hensigt at udarbejde en kontrakt, der kan realisere et samarbejde mellem de to parter. 

Ifølge avisen Sport, er det den sidste og afgørende faktor, at den 28-årige angriber vil sænke sine løvkrav og imødekomme Seria A-klubbens endelige tilbud, der angiveligt er udarbejdet før dagen er omme.

Der skulle være enighed vedrørende forholdene for Memphis' skifte, hvad angår Barca og Juventus. Catalanerne har godkendt at lade Memphis Depay skifte på en fri transfer og håber på, at Juventus' interne møde i dag bliver bekræftende for angriberens klubskifte.

.:FORSIDE:.