fbpx
Annonce

Avis: Monaco favorit til at leje Matheus Fernandes

Magnus Wind - 26.07.20

© Getty Images
// Matheus

Den unge Matheus Fernandes vender nu tilbage til Barca efter et lejeophold hos Real Valladolid. Catalanerne ønsker igen at udleje brasilianeren, så han kan fortsætte sin udvikling og her er Monaco meldt interesseret.  

Barca hentede i januar den unge Matheus Fernandes i brasilianske Palmeiras og udlejede ham til Real Valladolid. Opholdet blev dog ikke den store succes for den 22-årige midtbanespiller, da han i starten ikke kunne spille kampe, grundet en manglende arbejdstilladelse. Da det kom på plads, fik Fernandes blot tre kampe, inden han blev skadet.

Nu vender Fernandes så tilbage til Barca, men klubben ønsker endnu en gang at udleje brasilianeren, så han kan fortsætte sin udvikling. Det skriver avisen El Mundo Deportivo, der også meddeler, at midtbanespilleren efter planen skal træne med Barcas førstehold i sæsonopstarten, så han kan vænne sig til spillestilen. Når den nye sæson så nærmer sig sin begyndelse, vil klubben arbejde på, at udleje Matheus. Avisen skriver desuden, at franske Monaco i øjeblikket er favoritten til at snuppe brasilianeren. 

Brasilianeren har kontrakt med Barca indtil sommeren 2025. 




 

.:FORSIDE:.