Avis: Martínez afviser ny kontrakt med Inter

Magnus Wind - 07.04.20

© Getty Images

Muligheden for at Lautaro Martínez kan kalde sig Barca-spiller i næste sæson bliver større og større. I følge avisen Sport, så har angriberen afvist det seneste kontraktudspil fra sin klub Inter Milan.

Det ligner, at Barca har udset sig Lautaro Martínez som den permanente afløser for 33-årige Luis Suárez og rygterne går også på, at den argentinske angriber foretrækker den catalanske klub som sin næste destination. Nu går de seneste meldinger på, at Martínez har afvist det seneste kontraktudspil fra sin klub Inter Milan. Det skriver avisen Sport. Italienerne ønsker angivenligt at få forlænget kontrakten med angriberen, så frikøbsklausulen på 111 millioner euro, svarende til omkring 830 millioner danske kroner, kan blive fjernet. 

Inter skulle desuden være klar til at tilbyde angriberen en årsløn på fire millioner euro, svarende til omkring 30 millioner danske kroner. Det er dog det halve af, hvad Martínez kan forvente at få i Barca og i de interesserede engelske klubber Chelsea og Manchester City. Sport skriver også, at udsigten til at spille sammen med Lionel Messi gør, at Martínez foretrækker Barca fremfor et skifte til engelsk fodbold.   

Martínezs nuværende kontrakt med Inter udløber i sommeren 2023.

.:FORSIDE:.