fbpx
Annonce

Avis: Manchester City har opgivet Messi

FCBARCELONA.DK - 31.03.21

// Lionel Messi // manchesterCity


Manchester City har længe været nævnt som en af de mulige fremtidige klubber for Lionel Messi efter denne sæson. Nu skulle englænderne dog have kastet håndklædet i ringen og opgivet at hente argentineren.

Det vides fortsat ikke hvad Lionel Messi beslutter sig for efter denne sæson, hvor hans kontrakt med Barca udløber. Den argentinske troldmand er længe blevet meldt på vej væk fra Camp Nou, men senest ser spilleglæden ud til at være vendt tilbage, mens meldingerne går på, at Messi måske alligevel vælger at blive i Barca.

En af de klubber, som er blevet nævnt som favorit til at hente Lionel Messi til sommer, er Manchester City. Ifølge den catalanske avis Sport har den engelske klub dog nu opgivet at hente Barca-angriberen til sommer, da man skulle have indset, at Messi har besluttet at blive i Barcelona og at han inden længe forlænger sin kontrakt. Derfor har man trukket interessen tilbage og valgt ikke at komme med et tilbud.

Om Manchester City får ret i deres antagelse får vi først svaret på om nogle måneder. Med i kampen om Messis underskrift finder man fortsat franske Paris Saint-Germain, som har været nævnt flittig i forbindelse med argentinerens fremtid de seneste måneder. I Paris skulle man fortsat være meget interesserede i at hente Messi til klubben og genforene ham med Neymar.

.:FORSIDE:.