Avis: Barca overvejer at sælge Malcom

Kristoffer Hanberg - 24.06.19

© Getty Images

Tingene er ikke gået som håbet for Malcom, siden han tog skiftet fra Bordeaux til Barca sidste sommer. Nu skriver avisen Mundo Deportivo, at Barca ikke er udelukkende over for et salg af brasilianeren.

Barca har allerede forstærket truppen med købet af den boldsikre midtbanespiller, Frenkie De Jong, og dog planlægger klubbens ledelse at forstærke truppen yderligere i løbet af de kommende måneder.

Spillere som Neymar, Griezmann og De Ligt har været på tale, og da der er tale om spillere med meget høje markedsværdier, føler de sig i det catalanske nødsaget til at sælge visse spillere.

Her har André Gomes, Rafinha, Jasper Cillesen og Denis Suárez være de mest hyppigt nævnte salgsemner i medierne, men nu skriver Mundo Deportivo, at også Malcom kan vise sig at være fortid på Camp Nou efter denne sommers transfervindue.

Brasilianeren har endnu ikke fundet fodfæste i Barca, og han har derfor ikke vundet Ernesto Valverdes tillid. Det har medført, at Malcom i sin første sæson ikke har figureret i mere end 24 kampe, hvori det er blevet til fire mål og to oplæg.

Ifølge Mundo Deportivo kan Malcom, som blev hentet til klubben for snuden af AS Roma i en handel til en værdi af 305 millioner kroner, derfor vise sig at blive solgt, hvis der skulle komme et acceptabelt bud.

.:FORSIDE:.