Avis: Lyon opgiver at forlænge med Memphis Depay

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.09.20I Frankrig meldes det nu, at Olympique Lyon har opgivet at forlænge kontrakten med Memphis Depay, som løber til sommeren 2021. Det skyldes interessen fra Ronald Koemans Barca i den hollandske angriber.

Lyon ser ud til at have opgivet at forlænge med deres anfører og store stjerne Memphis Depay. Grunden til det er, at spilleren selv vil forfølge interessen fra Barca. Den nye træner Ronald Koeman vil nemlig meget gerne have Depay til den catalanske hovedstad.

Det er den store franske avis L'Équipe, der bringer historien om, at Lyon har opgivet at forlænge med Depay. Det sker samtidig med, at Juninho fra den franske klubs ledelse forleden udtalte, at man i Lyon bliver nødt til at være åbne for tilbud på Depay, hvis Barca ringer.

Barca har endnu ikke givet et officielt tilbud på den 26-årige angriber fra Moordrecht. Det skyldes, at Barca først skal have skubbet Suárez afsted. Samtidig skal Barca også finde midlerne til hollænderen. Det forlyder, at Depay kan hentes for 25 mio. euro.

644x70

.:FORSIDE:.