Avis: Liverpool prissætter Wijnaldum til 17 mio. euro

Magnus Wind - 07.09.20

© Getty Images

Skriverierne fortsætter stadig vedrørende Georginio Wijnaldums mulige skifte til Barca. Nu meddeler avisen The Mirror, at Liverpool har prissat midtbanespilleren til 17 mio. euro, da hans kontrakt udløber om et år. 

Ronald Koeman ønsker sig nye spillere til midtbanen, hvor en større udskiftning er i gang. Både Arthur Melo samt Ivan Rakitic har allerede forladt klubben og derudover forventes det, at Arturo Vidal skifter til Inter Milan i de kommende dage. Som en mulig erstatning er Liverpools Georginio Wijnaldum blevet nævnt som en kandidat. 

Nu prissætter den engelske klub eftersigende midtbanespilleren til 17 mio. euro. Det skriver avisen The Mirror. Koeman skulle være en stor fan af Wijnaldum, da hollænderen har nogle kvaliteter, som de andre midtbanespillere i Barca ikke har. Wijnaldum er tidligere blevet meldt tæt på et skifte til Barca, som altså ser ud til at skulle slippe 17 mio euro for hollænderen. 

29-årige Wijnaldums kontrakt med Liverpool udløber om et år, hvilket er grunden til den relative lave pris. Om midtbanespilleren ender med at kunne trække blaugrana-trøjen over hovedet i denne sæson, bliver spændende at følge.

644x70

.:FORSIDE:.