fbpx

Avis: Lenglet afventer Tottenhams valg af træner

Peter Vyff - 17.05.23

// Clement Lenglet

Tottenham ønsker eftersigende at hente Clement Lenglet på en permanent aftale. Franskmanden er dog afventende i sin beslutning, da han først vil tage stilling til skiftet når Spurs har valgt, hvem der skal være cheftræner til næste sæson.

Barca hentede for et par år siden Clement Lenglet til Camp Nou, hvor han hurtigt blev en del af startopstillingen. Den tidligere Sevilla-spiller løb dog ind i flere skader, der holdte ham ude i længere tid, og som betød af at han fik utrolig svært ved at finde tilbage til hans tidligere topniveau.

Catalanerne sendte ham derfor til Tottenham på en lejekontrakt før denne sæson, hvor det er lykkedes ham at få gang i karrieren igen. Den 27-årige franskmand har ofte været at finde i startopstillingen, hvor han eftersigende har imponeret Spurs-ledelsen så meget, at de ønsker at hente ham på en permanent aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Englænderne skulle angiveligt stå klar med 15 mio. euro for franskmanden, som også selv skulle være ganske godt tilfreds med livet i London. Lenglet er dog ifølge avisen Mundo Deportivo ikke helt klar til at forpligte sig skiftet endnu, da han ønsker at se, hvem Tottenham udnævner som deres nye cheftræner.

Spurs har stået uden manger siden slutningen af marts, hvor Antonio Conte blev fyret. Christian Stellino overtog efterfølgende trænerposten kortvarigt, da han efter en række dårlige resultater blev fyret, og istedet er det nu Ryan Mason, der vikarierer, inden den nye træner er fundet.

Tottenham meldes ifølge Mundo Deportivo i kontakt med den tidligere Bayern-træner Julian Nagelsmann, og skulle det blive ham, så ender han altså med at få indflydelse på Lenglets potentielle skifte. Barca afventer derfor med længsel franskmandens beslutning, da ledelsen håber på at han kan generere en masse indtægt til den hårde trængte økonomi.

.:FORSIDE:.