fbpx
Annonce

Avis: Leeds har afslået Barcas første bud på Raphinha

FCBARCELONA.DK - 26.03.22

// Raphinha

Fordelen var der forlydender om, at Barca havde sendt et tilbud af sted til Leeds på den brasilianske kantspiller Raphinha. Nu er svaret kommet fra englænderne og ikke overraskende er de ikke tilfredse med prisen.

Det var avisen Sport der forleden meldte om Barcas varme interesse i den 25-årige Raphinha, som catalanerne ser som en god afløser for Ousmane Dembélé, hvis kontrakt udløber med klubben efter denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Buddet lå angiveligt på 35 mio. euro, men det er ikke noget som Leeds har tænkt sig at overveje. De har svaret tilbage at der skal 75 mio. euro til at købe den brasilianske kantspiller fri.

Så meget har Barca med stor garanti ikke tænkt sig at betale, men klubbens sportslige ledelse skulle alligevel være optimistiske, selvom Raphinha har kontrakt frem til 2024 med Leeds. Han føler sig nemlig klar til en større klub, så han vil kunne skubbe på i forhandlingerne.

Leeds menes dog samtidig at være klar til en god handel. De betalte 18,60 mio. euro for ham for blot halvandet år siden og Raphinas nuværende markedspris anslås til 40 mio. euro, en pris der vel kan blive Barcas næste bud.

Noget tyder derfor på, at Raphinha meget vel kan blive et varmt emne på sommerens transfermarked.

.:FORSIDE:.