fbpx

Avis: Ledelsen vil ikke afvise salg af Ansu Fati

Simon Arun Vrábel - 07.02.23

// Ansu Fati

Uroen omkring Ansu Fati forsætter efter at Barcas unge 10’er igen blev fravalgt i hjemmekampen mod Sevilla og de seneste rygter går på, at den sportslige ledelse ikke vil afvise et sommersalg hvis angriberen selv ønsker det.

I de seneste uger er rygterne omkring Ansu Fatis fremtid på Camp Nou begyndt at tage til, for som situationen er i øjeblikket, så varmer angriberen bænken mere end han spiller og det har skabt stor utilfredshed hos spilleren og hans bagland.

Med nummer 10 på ryggen i én af verdens allerstørste klubber og kun 20 år gammel er det bestemt ikke godt for karrieren at sidde på bænken. Ikke desto mindre så var det tilfældet for Ansu Fati både da holdet Barca den svære udekamp mod Real Betis, men også i den efterfølgende runde på hjemmebane mod nedrykningstruede Sevilla. Situationen har gjort, at rygterne om Ansu Fatis fremtid er i fokus i den catalanske presse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport fortæller, at Jorge Mendes, som er agent for Ansu Fati, bestemt ikke er glad for situationen. Der er angiveligt mange andre klubber, som er interesseret i det unge kæmpetalent og især i Premier League meldes klubber som Tottenham, Arsenal og Mancheter United yderst interesserede i Ansu Fati. Imens disse rygter ikke er nye, så er den seneste melding noget overraskende, at den sportslige ledelse i Barca ikke er afvisende overfor at sælge Ansu Fati, som ellers har en frikøbsklausul på 1000 mio. euro.

Det er ingen hemmelighed, at man har brug for at skabe balance i økonomien og senest var La Liga-præsidenten ude at sige, at klubben mangler 200 millioner euro næste år. Her er det slet ikke utænkeligt, at man kan få en stor portion af dette beløb ved at sælge Ansu Fati selvom det er svært at forestille sig, at klubben vil skille sig af med deres 10’er af egen avl. Omvendt er ingen spiller over klubben og det måtte selv Lionel Messi sande i sidste sæson.

Det afgørende skulle ifølge avisen Sport dog være, at det skal være Ansu Fati selv, som ønsker at blive solgt, og det har han endnu ikke bedt om. Sæsonen er samtidig lang og det er ikke længe siden, at både Ferran Torres og Lewandowski sad ude med karantæner, hvilket efterlod kun tre angribere i truppen, da Memphis Depay som bekendt er skiftet til Atlético Madrid. Samtidig er Barca både med i Copa del Rey og Europa League, så der skal nok blive mere brug for Ansu Fati. Indtil nu har den 20-årige angriber spillet 31 kampe i denne sæson med seks mål og tre assist til følge.

.:FORSIDE:.