Avis: Ledelsen spørger Jordi Cruyff om trænerjobbet

Anders Lang Jensen - 18.09.21

// Jordi Cruyff


Presset på cheftræner Ronald Koeman stiger efter det klare nederlag til Bayern i Champions League. De kommende kampe bliver eftersigende afgørende og ledelsen overvejer angiveligt alternativer.

Ledelsen er ikke imponeret over hollænderens taktiske udgangspunkt og måde at gøre tingene på for tiden. Præsident Laporta har ikke lagt skjul på hans skuffelse over holdets udtryk, og det kan presse ledelsen på at handle og i sidste ende fyre Ronald Koeman.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Efter Joan Laporta vandt præsidentvalget i klubben, tilknyttede han hollandske Jordi Cruyff til en rolle i den sportslige ledelsen. Jordi Cruyff er internt blevet udnævnt til direktør for international scouting, men angiveligt har Laporta forhørt sig om Cruyffs tanker om at overtage trænersædet.

Ifølge avisen Sport har klubben efter Bayern-kampen haft samtaler med Jordi Cruyff om, hvorvidt hollænderen vil se det som en mulighed at varetage rollen som cheftræner, hvis ledelsen fyrer Koeman inden for kort tid.

Jordi Cruyff har indtil videre pure afvist ideen, idet han ikke har i sinde at blive cheftræner i Barca, men i stedet fortsætte i hans nuværende rolle i ledelsen. Desuden er Cruyff en nær bekendt til Koeman, hvor de to hollændere har kendt hinanden i over 30 år.

.:FORSIDE:.