fbpx

Ledelsen afviser Koemans ønske om forstærkninger

FCBARCELONA.DK - 13.08.21

// Ronald Koeman // Martin Braithwaite


Efter tabet af Lionel Messi skulle Ronald Koeman på et møde med klubbens sportslige ledelse have anmodet om en ny midtbanespiller og en angriber. Hollænderens ønske skulle dog være blevet afvist.

Barca har allerede forstærket sig med Sergio Agüero, Emerson, Eric Garcia og Memphis Depay denne sommer, men forleden sagde catalanerne farvel til holdets altoverskyggende stjerne - Lionel Messi.

Argentinerens afgang skulle på et møde forleden have fået cheftræner Ronald Koeman til at anmode om at forstærke holdet med en midtbanespiller og en angriber. Det skriver den catalanske avis Sport.

Det var tidligere på sommeren planlagt, at Barca skulle hente Wijnaldum til midtbanen og her var det ikke ventet, at Lionel Messi ville forlade klubben. Derfor står Koeman med to spillere færre end ønsket.

Ifølge avisen Sport skulle den sportslige ledelse med Mateu Alemany og Ramón Planes i spidsen dog have afvist hollænderens anmodning. De skulle have forklaret, at det ikke er muligt at hente nogle spillere på grund af økonomien og at deres eneste fokus er at få indskrevet de nye spillere.

Alemany og Planes skulle have slået fast, at kun hvis man formår at sælge Martin Braithwaite til en god pris, så kan endnu en forstærkning komme på tale, men hvis det ikke er tilfældet bliver der ikke hentet flere spillere. Man håber derimod, at man fortsat kan komme af med et par spillere mere inden transfervinduet lukker.

.:FORSIDE:.