fbpx
Annonce

Avis: Lazios Luiz Felipe er på Barcas radar

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.03.20

© Getty Images
// Luis Felipe

Barca har kun tre centrale forsvarsspillere i førsteholdstruppen efter udlånet af Todibo. Derfor er den sportslige ledelse på udkig efter en forstærkning. Her er Lazios Luis Felipe angiveligt på radaren.

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport, så er Abidal meget interesseret i den brasilianske forsvarsspiller Luis Felipe, som spiller for topholdet Lazio, der kun er et point efter Juventus i Serie A. Barcas trup har kun tre centrale forsvarsspillere, så derfor vurderes der behov for en spiller mere.

Den 22-årige brasilianer er en vigtig profil på et sprudlende Lazio mandskab, der kæmper med om Scudettoen. Luis Felipe har kontrakt til 2022, men Lazio forsøger at binde ham i længere tid. Med en højde på 190 centimer er han en af de mest lovende unge forsvarsspillere i europæiske fodbold.

Barca ville have De Ligt sidste sommer, men han skiftede til Juventus, så catalanerne er stadig ude efter den helt rette profil til forsvaret. Måske det bliver Luis Felipe fra den italienske hovedstadsklub.

.:FORSIDE:.