Avis: Layvin Kurzawa foretrækker skifte til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.04.20

© Getty Images

Layvin Kurzawa er i den seneste uges tid blevet sat i forbindelse med et sommerskifte til Barca. Den franske venstre back kan hentes gratis fra den 1. juli og tilsyneladende har han Barca øverst på sin ønskeseddel.

Den 27-årige venstre back har tilbud fra en række storklubber fra hele Europa. Klubber som Chelsea, Arsenal, AC Milan, Liverpool, Napoli og Inter nævnes i forbindelse med Kurzawa. Selv Juventus er inde i billedet, hvis de kan få solgt Alex Sandro.

Kurzawa er glad for interessen fra de klubber, men ifølge den catalanske avis Sport, så foretrækker han at skifte til Barca. Det blev gjort klart, så snart han blev bekendt med interessen fra catalanerne. Barca mødtes angiveligt med hans agenter tilbage i februar for første gang.

Barca kan allerede nu frit forhandle en aftale på plads med Kurzawa. Franskmanden ønsker at få lukket en aftale hurtigst muligt for at få styr på fremtiden, men Barca har bedt ham vente, da de først skal have solgt Junior Firpo.

Ifølge meldingerne fra Barcelona, så vil Barca hente en ny venstre back til sommer, hvis muligheden byder sig. Her ligner Kurzawa det oplagte valg, da han har kvaliteten og kan hentes på en fri transfer. Kontrakten med PSG kan dog blive forlænget med en måned eller to, hvis den nuværende sæson først afsluttes efter den 1. juli.

Meget tyder på, at den igangværende sæson bliver rykket ind i juli måned - måske endda helt til august. I så fald planlægger FIFA at forlænge lejeaftaler og kontraktudløb, så det passer med den tid sæsonen rykkes. I det tilfælde, vil Kurzawas kontrakt gælde til f.eks. 31. juli eller 31. august.

.:FORSIDE:.