fbpx

Meldinger om at Braithwaite ignorerer Barcas tilbud

Simon Arun Vrábel - 15.08.22

// Martin Braithwaite

For hver dag der går hvor Martin Braithwaite forsat er at finde i Barca, optrappes konflikten mellem ham og klubben. Den sportslige ledelse ønsker at finde en løsning, men der er meldinger om, at danskeren ignorerer klubben.

Det er over en måned siden at Xavi personligt fortalte Martin Braithwaite, at han ikke indgår i fremtidsplanerne og at det derfor vil være det bedste for hans fodboldkarriere at finde sig en ny klub, hvis han vil have spilletid. Danskeren menes dog fuldstændigt at have ignoreret Xavis råd og hans manglende samarbejdsvillighed gør, at klubben er klar til at tage drastiske midler i brug. Det fortæller avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Martin Braithwaite ikke er ét af de varmeste navne på det internationale transfermarked, så har danskeren ifølge flere medier angiveligt flere tilbud liggende på bordet. Her er der tale om klubber fra Premier League og La Liga og det gør, at danskeren selv har stor indflydelse på, hvilken klubtrøje han næste gang skal trække over hovedet. Danskeren har dog ingen intentioner om at forlade Camp Nou og den manglende interesse i at finde en løsning, ser nu ud til at få konsekvenser.

Barca og Martin Braithewaite har skrevet en kontrakt med hinanden og den skal begge parter opfylde. Derfor er danskeren også i sin fulde ret til at blive på Camp Nou indtil hans kontrakt udløber i 2024. I den periode er klubben også forpligtet til at betale danskerens løn. Rent fodboldmæssigt har Braithwaite dog ingen fremtid i Xavis trup og derfor har den sportslige ledelse rådet danskeren til at finde en ny arbejdsgiver. Klubben har endda accepteret at danskeren kan rejse gratis hvilket vil sikre ham en større sign-on bonus og gøre en handel nemmere for alle parter.

Danskeren siges dog at have afvist at lytte til tilbud og insistere på at blive i klubben velvidende, at han ingen spilletid får og dermed også – med stor sandsynlighed – mister sin plads på det danske landshold forud for vinterens VM.

Den manglende lyst til at finde en fælles løsning og stædigt insistere på at blive i klubben for at hæve en høj løn, frem for at prioritere det sportslige højere, får ifølge avisen Sport nu konsekvenser for danskeren. Avisen melder at Laporta er i gang med at undersøge konsekvenserne ved at ophæve danskerens kontrakt imod hans vilje og finder man en juridisk vinkel som kan understøtte en sådan handling, vil den blive taget. Man vil dog vente til transfervinduets allersidste dag inden man ophæver kontrakten og det vil gøre det tæt på umuligt for danskeren at finde en ny klub.

Situationen ser derfor ud til at spidse yderligere til og det er ikke i nogens interesse at skabe en konflikt som denne. Det er håbet i klubben at Braithwaite snarest ændrer attitude og tager imod én af de mange håndsudrækninger som klubben har givet i det seneste mange uger.

.:FORSIDE:.