Koeman vil få det bedste ud af Dembélé

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.09.20

© Getty Images

Ousmane Dembélé har været plaget af skader i de nu tre år han har været i den catalanske storklub. Nu er Ronald Koeman kommet til som træner. Et af hans personlige mål er at få det bedste ud af franskmanden.

Det er svært at fortælle meget positivt om Ousmane Dembélés tid i Barca, for den har for det meste været brugt på at pleje skader. Med Ronald Koeman er der dog kommet andre boller på suppen. Han ønsker, at Dembélé bliver en fast del af startopstillingen.

Dembélé er den anden dyreste spiller i Barcas historie og han er nu i gang med sin fjerde sæson i klubben. Mange har følt, at Dembélé er en tabt sag, men det mener Ronald Koeman ikke. Han følger tæt med i Dembélés udvikling, og han håber, at franskmanden kan blive sine skader kvit.

Hver spiller har en personlig træningsplan og det har Dembélé også. Ifølge den catalanske avis Sport, så følger Koeman tæt med i hvordan Dembélé træner, for at sikre, at han ikke bliver skadet. Koeman har stor tro på Dembélé.

Koeman er skiftet til en 4-2-3-1 formation. For at den virker optimalt skal han bruge kantspillere med fart og som kan sætte deres mand. De to kriterier opfylder Dembélé. Derfor håber Koeman, at Dembélé i sin bedste version kan hjælpe holdet.

At Koeman har en helt speciel fokus på Dembélé så man i pausen af opgøret mod Elche i lørdags. Her varmede angriberen med specielle øvelser under overvågning af en fysisk træner. Her var det tydeligt målet, at Dembélé skulle være helt varm, inden han blev sendt på banen.

644x70

.:FORSIDE:.