fbpx
Annonce

Avis: Koeman ønsker Depay, Håland eller Lukaku

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.03.21

// Sergio Agüero // Ronald Koeman // Håland // Depay // Lukaku


Til sommer venter der et meget vigtigt transfervindue for Barca. Derfor er der allerede mange rygter om mulige indkøb, og et af de seneste går på, at Ronald Koeman ønsker at hente Memphis Depay, Erling Håland eller Romelu Lukaku.

Der er ingen tvivl om, at Barca har brug for forstærke det centrale angreb i sommerens transfervindue, da Antoine Griezmann ikke for alvor har slået til, mens Martin Braithwaite ikke har et målgennemsnit, der kendetegner en Barca-angriber.

Meget tyder derfor på, at Barca henter Sergio Agüero tilbage til spansk fodbold på en fri transfer fra Manchester City, men ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, så vil Koeman hellere have fat i enten Depay, Håland eller Lukaku til angrebet.

I juni bliver Agüero 33 år, hvilket skulle være grunden til, at Koeman hellere vil have en af de tre andre nævnte angribere. Depay, Håland og Lukaku er alle yngre end argentineren. Ifølge avisen mener Koeman, at det er bedre at hente en angriber, som er yngre en Agüero.

Med de prisskilte som Håland og Lukaku har er det svært at forestille sig hvordan Barca skal få råd til en af de to angribere til sommer. Derfor ligner Depay en spiller, som der er mere realistisk at få fat i, da han ligesom Agüero også kan hentes gratis efter sæsonen.

I lang tid efterhånden har der ellers ikke været nogle meldninger om, at Barca skulle være tæt på at hente Depay. I stedet lyder det, at Barca allerede har indgået en forhåndsaftale med Agüero for de kommende to sæsoner, som kan blive offentliggjort i denne uge.

.:FORSIDE:.