Avis: Koeman har mistet troen på Pjanic

FCBARCELONA.DK - 26.02.21


Miralem Pjanic spillede en forfærdelig første halvleg i onsdags mod Elche og det fik Koeman til at tage midtbanespilleren ud i pausen. Nu fortæller avisen AS, at Barca-træneren ikke længere tror på Pjanic' evner til at hjælpe sit hold.

Der var ikke meget der lykkedes for Pjanic i de 45 minutter han spillede mod Elche. Han fik en sjælden plads fra start og sådan en chance skal man gribe, men bosnieren fejlede i stedet stort.

Hans spil var ubeslutsomt, der manglede fart i bolden og så smed han hele syv bolde væk, et par gange i kritiske situationer. Speicielt i et tilfælde kunne det have kostet en scoring, for Elche udnyttede det til at afslutte.

Koeman reagerede da også resolut ved at tage midtbanespilleren ud i pausen. Efter kampen nedtonede hollænderen betydningen af udskiftningen, men der er næppe tvivl om, at Pjanic havde skuffet sin træner.

Pjanic har ved flere lejligheder udtrykt utilfredshed med, at han ikke får mere spilletid, men skal man dømme ud fra indsatsen i onsdags, venter der ikke en stamplads på holdet lige om hjørnet.

Nu fortæller avisen AS, at Koeman har mistet tålmodigheden med Pjanic. Der har været meget få gode præstationer fra midtbanespilleren, der har været brugt som afløser for Busquets og De Jong, når de har haft brug for en pause.

Der skal nok blive mere spilletid til Pjanic denne sæson, for med det stramme kampprogram er der brug for alle spillere. Pjanic må dog nok indstille sig på, at resten af sæsonen vil byde på rigtig meget tid ude på bænken.

.:FORSIDE:.