Avis: Koeman foretrækker Dest fremfor Junior

FCBARCELONA.DK - 17.10.20

© Getty Images

Junior Firpo er med i truppen til kampen i aften mod Getafe, men ifølge avisen Sport, vælger Koeman at indlede opgøret med Sergiño Dest på venstre back, selvom han er købt til at at dække den modsatte position.

Klarmeldingen af Junior Firpo i går var en god nyhed, for så har Barca en naturlig venstre back i truppen i skadesfraværet af Jordi Alba. Alligevel ser det ud til, at spansk-dominikaneren må tage plads på bænken, når kampen på Coliseum Alfonso Pérez i Madrid fløjtes i gang kl. 21.00 i aften.

Avisen Sport mener nemlig at vide, at Koeman foretrækker at bruge nyindkøbte Dest som venstre back. Da Jordi Alba måtte udgå med en skade mod Sevilla for to uger siden, blev Dest i hast kastet ind til sin debut og den opgave løste han udmærket, trods kun få dage i klubben.

Dest er ellers købt som afløser for Nelson Semedo, som Barca solgte til Wolverhampton. Højre back er Dests naturlige position, men hos Ajax har han også spillet i modsatte side. Den alsidighed er med garanti noget som Koeman sætter pris på.

Får Sport ret i sin forudsigelse, vil det være noget af en skuffelse for Junior, der netop er i truppen som at agere reserve for Jordi Alba.

Startopstillingen bliver offenliggjort omkring kl. 20.00 i aften og kan ses umiddelbart efter her på fcbarcelona.dk.

644x70

.:FORSIDE:.