fbpx
Annonce

Avis: Koeman dropper Wijnaldum på grund af Ilaix

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.03.21

// Wijnaldum // Ilaix


Lige siden Ronald Koeman kom til som træner i Barca har Georginio Wijnaldum været sat i forbindelse med catalanerne, men nu ser det ud til, at Barca-træneren har droppet sin interesse i landsmanden på grund af Ilaix Moriba.

Sidste sommer forsøgte Koeman at hente Wijnaldum til Camp Nou, men det kunne ikke lade sig gøre. Den kommende sommer har et skifte til Barca for Wijnaldum set mere sandsynligt ud, da hans kontrakt med Liverpool udløber efter sæsonen.

Nu skriver den catalanske avis Sport dog, at Koeman har droppet sin interesse i at hente den hollandske midtbanespiller til Camp Nou. Det skyldes, at stortalentet Ilaix Moriba har vist gode takter på førsteholdet i de seneste kampe.

Barca skulle ifølge avisen tilmed være af den opfattelse, at Wijnaldum kan komme til at forhindre Ilaix Moribas udvikling. Det strider imod klubbens ønske om at give de unge spillere chancen. Koeman mener angiveligt også, at Ilaix har de samme kvaliteter som Wijnaldum, så derfor er det nu ikke længere nødvendigt for ham at hente den 30-årige hollænder til Barcelona.

Den catalanske avis Sport nævner også, at Wijnaldum er klar over, at han nok ikke kommer til Barca alligevel til sommer, så derfor skulle hans fokus nu være på at forlænge sin kontrakt med Liverpool, hvor han har været siden 2016 efter skiftet fra Newcastle.

.:FORSIDE:.