fbpx

Avis: Købet af Torres ødelagde Dembélés forlængelse

Anders Lang Jensen - 17.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Timing er altafgørende i fodboldverdenen, og efter købet af Ferran Torres har en række personer internt i Barca stillet spørgsmålstegn ved beslutningen. Ousmane Dembélé nærmede sig en forlængelse, men skiftede holdning.

Klubbens økonomi har været presset og er det stadig. En række førsteholdsspillere er gået markant ned i løn, mens de igangværende forhandlinger tydeligt har båret præg af klubbens tilstand. Af den grund har den store investering i købet af Ferran Torres skabt undren.

Bekræftelsen af Ferran Torres kom på et tidspunkt, hvor en række afgørende kontraktforhandlinger var i fuld gang. Én af disse var Ousmane Dembélé som nærmede sig en forlængelse på Camp Nou. Tilgangen af Ferran Torres har dog givet piben en anden lyd.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport ændrede købet af Ferran Torres nemlig i høj grad Ousmane Dembélés opfattelse af Barcas tilbud til ham. Efter den store investering i Ferran har Dembélés lejr været overrasket og skuffet over Barca. Derfor har deres seneste krav til Barca rent økonomisk været fuldstændig urealistisk høje.

Dembélés agent og bagland mener nemlig, at Barca-ledelsen har handlet dobbeltmoralsk. Samtidig med, at man har bedt den franske angriber gå markant ned i løn og hjælpe klubben i en svær økonomisk situation, så går man samtidig ud og henter en anden angriber for 55 millioner euro. De to ting hænger ikke sammen, hvis man spørger den franske lejr.

Status i forhold til Ousmane Dembélé skulle være, at franskmanden har afvist Barcas tilbud samtidig med, at Barca ikke ønsker at rykke sig. Dermed peger alt i retning af, at angriberens senest til sommer er fortid på Camp Nou.

.:FORSIDE:.