Avis: Rakitic indgår ikke i bytte-forhandlingerne

Anders Lang Jensen - 22.05.20

© Getty Images

Barca har i disse uger gang i intense forhandlinger med to Serie A-klubber. Barca ønsker at hente Miralem Pjanic og Lautaro Martínez i henholdsvis Juventus og Inter, hvor begge aftaler skal være byttehandler men angiveligt uden Rakitic.

Netop Barcas kroatiske midtbanemand har gennem flere transfervinduer været interessant for begge de to italienske topklubber, men i de nuværende forhandlinger er Ivan Rakitic noget overraskende ikke på bordet, som en del af de mulige byttehandler mellem klubberne. Det skriver avisen El Mundo Deportivo.

Ifølge avisen vil flere spillere fra Barca kunne blive inkluderet i aftalerne. Blandt medierne tegner der sig et billede af, at Nelson Semedo og Jean-Clair Todibo retter sig mod Juventus, mens Arturo Vidal og muligvis Rafinha er på tavlen i forhandlingerne med Inter omkring Lautaro Martínez.

Ivan Rakitic forventes med stor sandsynlighed at skifte væk fra det catalanske, når den nuværende sæson er færdigspillet. Men mulighederne begynder at indsnævre sig mere og mere for kroaten. Inter eller Juventus har længe lignet en oplagt destination.

I stedet kan midtbanespillerens tidligere klub Sevilla være noget nær den eneste mulighed i transfervinduet, hvis de kan betale Barcas ønskede overgangssum.

.:FORSIDE:.