Avis: Juventus vil bytte Emre Can med Rakitic

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.11.19

© Getty Images

Juventus er meget interesserede i at få fingrene i Ivan Rakitic, der ikke indgår i Barcas planer længere. De er så ivrige efter at få kroaten, at de er villige til at sende tyske Emre Can den anden vej som betaling.

Man skulle tro, at Juventus i forvejen vadede i midtbanespillere, men de kan tilsyndeladende ikke få nok. Italienerne vil angiveligt have Rakitic til januar og som betaling er de, ifølge den italienske avis Corriere dello Sport, klar til at sende Emre Can den anden vej.

Barca kræver omkring 35-40 mio. euro for Rakitic, men Juve vil se om de kan lokke med Emre Can for at sikre sig Rakitic i en byttehandel med Barca.

Spørgmålet er bare om Barca vil have Emre Can. Det er ikke meget spilletid han har fået denne sæson. Tyskeren er heller ikke blevet registreret til Champions League. Spørgsmålet er samtidig, om Barca har brug for endnu en defensiv midtbanespiller.

En klub der dog er ude efter Emre Can er Paris Saint-Germain. Kan Juve lykkedes med at sælge midtbanespilleren med de tyrkiske rødder til dem, vil det frigøre midler til at købe Rakitic.

Raktitic' fremtid er fortsat uafklaret og spørgsmålet er, om der sker noget i starten af det nye år, når transfervinduet åbner. Sportschef Eric Abidal sagde forleden, at det er en situation der skal kigges på.

.:FORSIDE:.