Avis: Junior og Pjanic bliver de første der rejser

FCBARCELONA.DK - 02.07.21

// Pjanic // Junior Firpo


Kun Todibo og Matheus har indtil nu forladt Barca denne sommer, men ifølge avisen Sport varer det ikke mange dage, før nogle af de mere tunge spillere rejser. Det drejer sig angiveligt om Junior Firpo og Pjanic.

Barcas trup skal tyndes noget ud, efter at hele fire nye spillere har meldt deres ankomst, nemlig Agüero, Garciá, Memphis og Emerson. I det regnskab tæller Tobido og Matheus ikke, for Tobido var udlejet og Matheus spillede kun sølle 17 minutter hele sæsonen.

Nu kommer turen til de mere reelle førsteholdsspillere. Avisen Sport fortæller at Junior Firpo snart præsenteres som ny spiller for Leeds, mens Juventus ser ud til at hente Pjanic tilbage, efter blot en enkelt sæson i den catalanske hovedstad.

Angiveligt ønsker Barca at skille sig med en række spillere inden at Koeman indleder træningen i den nye sæson, hvilket sker den 12. juli. Det bliver dog allerede den 9. juli at spillerne skal til lægetjek, så skal man nå at sige farvel til nogle spillere inden da, har man travlt.

Også Carles Aleñá er på tale til at forlade klubben inden sæsonstarten. Her har Granada, Getafe og Valencia været nævnt som mulige destinationer. Andre spillere som Coutinho, Braiithwaite og Umtiti, har Barca mere tålmodighed med. Disse spillere forventes at kunne indbringe pæne summer.

.:FORSIDE:.