Avis: Junior Firpo klar til at bytte plads med Lautaro

FCBARCELONA.DK - 02.04.20

© Getty Images

Junior Firpo ser ikke ud til at indgå i planerne for næste sæson. Han er blevet nævnt som en del af handel med Inters Lautaro Martínez og i følge avisen Sport, er spansk-dominikanerne med på et bytte.

Ifølge avisen har Junior Firpo indset, at han ikke får den ønskede succes i Barca, hvor han står i skyggen af Jordi Alba og ikke for alvor har overbevist klubben.

Derfor skulle han angiveligt have meddelt klubbens sportslige ledelse, at han accepterer at blive en del af en handel med Lautaro Martínez, hvis det skulle blive aktuelt. Junior Firpo ser angiveligt Inter som et spændende skridt i karrieren, hvor han får mulighed for en mere bærende rolle.

Junior Firpo løser dog ikke alene den knude der gør det svært at hente Lautaro Martínez. Barca betalte Betis 20 mio. euro for kantspilleren i sommer og de værdiansætter ham selv til samme beløb i en byttehandel, men Lautaro Martínez kommer med stor sandsynlighed ikke til at koste under 100 mio. euro. Derfor skal der også en anden spiller med i handlen eller en massiv sum penge på bordet.

Så er spørgsmålet om Inter finder Junior Firpo interessant, eller om Barca må finde andre løsninger omkring spillerens fremtid.

.:FORSIDE:.