Avis: Inter vil komme med tilbud på Jordi Alba

FCBARCELONA.DK - 24.06.21


Trods sine 32 år er Jordi Alba en eftertragtet spiller på transfermarkedet. For nylig blev Atlético Madrid meldt interesseret i catalaneren og nu fortæller en avis, at Inter vil forsøge at vriste Alba fra Barca.

Lige nu er Jordi Alba godt i gang ved EM, hvor Spanien i går kvalificerede sig til 1/8 finalen, hvor de møder Kroatien på mandag i Parken i København. Alba lagde op til et af Spaniens fem mål i opgøret mod Slovakiet i går.

Alba har gjort det godt ved EM og gør en forskel hos Spanien. De gode præstationer har ifølge avisen El Mundo Deportivo fået Inter til at drømme om den catalanske venstre back.

Jordi Albas kontrakt med Barca løber til 2024 og han har selv for nylig udtalt, at han håber at kunne blive i Barca til karrieren slutter en dag. Derfor ligner det en svær opgave for Inter.

Den italienske klub er dog udemærket klar over, at Barca må bede sine erfarne og ældre spillere om at gå ned i løn og det vil også omfatte Alba. Derfor håber Inter at kunne friste med en god kontrakt.

Avisen skriver videre, at angriberen Lautaro Martínez kunne indgå i en handel, idet den argentinske angriber endnu ikke har forlænget. Lautaro har længe stået på Barcas ønskeseddel.

.:FORSIDE:.