fbpx
Annonce

Avis: Inter vil have tre spillere for Lautaro Martínez

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.03.20

© Getty Images
// Aleña // Arthur // Todibo // Lautaro Martínez

Forleden kom det frem i den catalanske presse, at Barca skulle være klar til at sende Rakitic og Vidal plus 70 mio. euro til Inter i bytte for Lautaro Martínez, men Inter vil angiveligt have tre andre Barca-spillere i bytte i stedet.

I Inter er de opmærksomme på også at hente unge spillere efter de på det seneste har hentet flere spillere over 30 år. Derfor vil Inter angiveligt ikke længere have Ivan Rakitic og Arturo Vidal til klubben, hvis man skal tro den italienske avis Tuttosport.

Avisen skriver, at Inter i stedet vil have tre andre Barca-spillere som betaling for Lautaro Martínez. Ifølge avisen er der tale om Arthur, Todibo og Aleñá.

Når det kommer til Arthur er det svært at se ham indgå i en handel med Martínez, da brasilianeren på 23 år er en man tror meget på i Barca selvom han ikke er urørlig på midtbanen. Det samme er tilfældet med Aleñá, der vender tilbage til Barca til sommer.

Når det kommer til Todibo er det anderledes, men i sidste ende sidder Schalke 04 med det sidste ord, da de har en købsoption på franskmanden på 25 mio. euro.

Barca behøver reelt set ikke at forhandle med Inter om at hente Lautaro Martínez, da catalanerne blot kan betale frikøbsklausulen på 111 mio. euro, som er aktiv mellem den 1. juli og 15. juli til sommer.

.:FORSIDE:.